inkomotininews@gmail.com

Η Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης ενισχύεται με…τέσσερις υπαλλήλους πολιτικό προσωπικό!

Με 625 διοικητικούς υπάλληλους ως πολιτικό προσωπικό, αναμένεται να στελεχωθούν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των μετατάξεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, και συνάμα, αντίστοιχος αριθμός αστυνομικών θα αποδεσμευθεί και θα διατεθεί σε μάχιμες υπηρεσίες, σύμφωνα με...
...ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Βάσει του ίδιου σχεδιασμού, 50 αστυνομικοί προγραμματίζεται να αποδεσμευθούν από την Υπηρεσία Ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας και να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση.  

Ειδικότερα, από τους 625 διοικητικούς υπαλλήλους, οι 202 θα διατεθούν σε επιτελικές θέσεις αστυνομικών υπηρεσιών της Αθήνας, 79 σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, ενώ οι υπόλοιποι 344 θα ενισχύσουν ανάλογες διοικητικές υπηρεσίες των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας.

Όπως επισημαίνεται από το Υπουργείο, «στόχος είναι η αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης της αστυνομίας στον τομέα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

Οι μεταταχθέντες υπάλληλοι, θα εκπαιδευτούν αναλόγως στα νέα τους καθήκοντα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης που αντιμετωπίζει μείζον πρόβλημα υποστελέχωσης, από τους 344 υπαλλήλους που προορίζονται για τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας, θα μεταταχθούν…οι τέσσερις (!) – γεγονός που μόνο σκωπτικά σχόλια προκαλεί στους κόλπους της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews