inkomotininews@gmail.com

(VIDEO - Φωτο) Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κομοτηνή

Το ΠΑΜΕ συνεπές στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις έδωσε το παρόν και σήμερα με απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησε και στην Κομοτηνή όπως και άλλες πόλεις της χώρας.  Η συμμετοχή των εργαζομένων δεν αντιστοιχούσε στην οξύτητα των προβλημάτων και στο μέγεθος της επίθεσης που δέχεται η εργατική τάξη και η κοινωνία στο σύνολό της παρόλα αυτά ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ
δήλωσε πως “θα πρέπει να αποτελέσει αυτή η απεργία εφαλτήριο για νέους, ταξικούς, ενωτικούς αγώνες για να βάλουν φραγμό μπροστά στην αντιλαϊκή πολιτική και παράλληλα να παλέψουν για αυτά που τους ανήκουν όπως η δουλειά για όλους, η δωρεάν μόρφωση και η δωρεάν υγεία”.
Εκτίμησε δε πως “θα υπάρχει συνέχεια στους αγώνες με πιο μαζική συμμετοχή ώστε να σταματήσουν οι πολιτικές που εφαρμόζουν τα κόμματα του ευρομονοδρόμου”.
Μετά την κεντρική ομιλία από τον Νϊκο Βαργεμίδη ακολούθησε πορεία στου δρόμους της πόλης, η οποία κατευθύνθηκε προς στην Δημαρχεία που τελεί υπό κατάληψη και αναγνώστηκε ψήφισμα υπέρ των εργαζομένων που πρόκειται να απολυθούν από τους δήμους όλης της χώρας. Στην συνέχεια η πορεία επέστρεψε στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου και διαλύθηκε.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews