inkomotininews@gmail.com

ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!

 Άμεση ήταν η ανταπόκριση του αντιδημάρχου τεχνικών κ. Ισμαήλ Λεβέντ στο πρόβλημα με τις κεντρικές κολώνες φωτισμού στο δρόμο Μεσούνης - Αιγείρου, που εκτός των άλλων είναι δρόμος περιπάτου και άθλησης για τους κατοίκους των δύο οικισμών, στέλνοντας γερανοφόρο και προσωπικό για να αποκαταστήσει τη βλάβη.
Κάτοικοι της περιοχής που επί ένα 10ήμερο φοβόντουσαν να αφήσουν τα παιδιά τους να κυκλοφορήσουν στον κεντρικό δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο της Αιγείρου, το οποίο ούτως ή άλλως είναι στο σκοτάδι γιατί δεν υπάρχει φως ούτε μέσα ούτε έξω από το κτίριο, νοιώθουν την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν δημόσια για το ενδιαφέρον του. Αλλά παράλληλα θέλουν να εκφράσουν και τα παράπονά τους για την αδιαφορία των τοπικών υπευθύνων, τόσο στο θέμα της βλάβης όσο και στα γενικότερα προβλήματα τους.
''Αισθανόμαστε'' μας λέει η κα Σταυρούλα Μάρκου, δημότες 2ης κατηγορίας και δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκαζόμαστε να αναζητήσουμε την βοήθεια των αντιδημάρχων στην Κομοτηνή καθώς οι τοπικά υπεύθυνοι είναι απόντες από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, είτε πρόκειται για την αποκομιδή των σκουπιδιών, είτε για την αλλαγή κάποιας λάμπας ή για την αποκατάσταση βλάβης στα δίκτυα φωτισμού και ύδρευσης. Για αυτούς τα αυτονόητα θεωρούνται χάρες που διεκπεραιώνονται με παρέμβασή τους. Αλλά κι όταν απευθυνόμαστε τηλεφωνικά στις υπηρεσίες του δήμου στην Κομοτηνή δεν έχουμε πάντα την ίδια αντιμετώπιση με τους κατοίκους της πόλης''. Πολλά τα παράπονα λοιπόν κ. Δήμαρχε από τους οικισμούς του δήμου, στα οποία καλείστε, εν όψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, να δώσετε λύσεις χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις, αλλάζοντας δομές, νοοτροπίες, τρόπο λειτουργίας, στην ανάγκη και πρόσωπα, όταν αυτά που υπάρχουν δε σέβονται το ρόλο τους και το δημότη. Για να μη μείνει ο Καλλικράτης στα χαρτιά αλλά να γίνει εργαλείο ανάπτυξης και για τις μικρές τοπικές κοινωνίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews