inkomotininews@gmail.com

Καλοκαιρινό, πολυεθνικό, πάρτι εθελοντισμού στο αναγεννημένο Άλσος Τσίγγλας Δισυμοτείχου!

Το άλσος της Τσίγγλας, το διαμάντι του Διδυμοτείχου, μετά από δέκα χρόνια εγκατάλειψης άρχισε να λάμπει ξανά!

Με τη βοήθεια της Service Civil International, εθελοντές από όλη την Ευρώπη (Ρώμη, Μιλάνο, Λουξεμβούργο, Βαρκελώνη, Πράγα, Κωνσταντινούπολη, κ.α.)...
...αλλά και από το Διδυμότειχο, εργάσθηκαν επί έναν μήνα για την ανάπλαση του όμορφου αυτού άλσους.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου, αφενός για να τιμήσει τους εθελοντές, και αφετέρου για να δώσει την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν το αναγεννημένο άλσος, διοργανώνει «Βραδιά Εθελοντισμού», προσκαλώντας τη νεολαία του Έβρου και της Θράκης, σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ. στις κεντρικές αθλητικές εγκαταστάσεις του άλσους της Τσίγγλας, για μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς της περιοχής.


Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Διδυμοτείχου προσκαλεί τον κόσμο: «Να είμαστε όλοι εκεί για να χαρούμε τις ομορφιές της φύσης μας αλλά και για να δώσουμε την υπόσχεση σε όλα τα παιδιά  που εργάσθηκαν σκληρά αυτό το καλοκαίρι, ότι θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε το άλσος τουλάχιστον όπως μας το παραδίδουν. Ας το νιώσουμε σαν το καλοκαιρινό μας σπίτι, ας το κάνουμε υπόθεση του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί! Σας περιμένουμε όλους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews