inkomotininews@gmail.com

Το τζόκινγκ στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης, απόκτησε ομάδα: Running Team ΕΘΝΙΚΟΣ

Ο  Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας, έχοντας πλέον ταυτιστεί με τα αθλητικά πράγματα της γειτονικής πόλης, έρχεται ακόμη μία φορά να δείξει πως είναι ένα ζωντανό και δραστήριο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.  

Αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των καιρών ιδρύει ένα νέο Τμήμα, το...
...«Running Team», απευθυνόμενος σε όλους τους δρομείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, που αθλούνται καθημερινά στους δρόμους και στα πάρκα της πόλης, καθώς το Δρομικό Κίνημα και στην Αλεξανδρούπολή αποκτά πολλούς φίλους και οπαδούς.

Ο  Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μαζί με όλους τους δρομείς που τα περασμένα χρόνια έτρεχαν με τα χρώματα του, δημιουργούν μια φιλόξενη στέγη στο Τμήμα Running Team, για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο, δείχνοντας πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, αλλά και για να περάσει το μήνυμα της Δια Βίου Άθλησης.

Σκοπός του Running Team ΕΘΝΙΚΟΣ, είναι να γίνει εκφραστής και κοινωνός του Δρομικού Κινήματος στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, παρέχοντας σε όλους τους φίλους του χρήσιμες προπονητικές , διατροφικές και ψυχολογικές συμβουλές, για να κάνουν την αγαπημένη τους συνήθεια όσο πιο ευχάριστη και διασκεδαστική γίνεται.

Σκοπός επίσης του σωματείου, είναι να διοργανώσει τουλάχιστον έναν μεγάλο αγώνα, κάτι που λείπει από την πόλη μας.

Ήδη στο facebook υπάρχει σελίδα απ’ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν κάθε πληροφορία, και φυσικά να μάθουν για το που γίνονται διάφοροι αγώνες, να διαβάσουν προπονητικά άρθρα καθώς και άρθρα για την ιστορία των Δρόμων.
Περισσότερες πληροφορίες:

- facebook/Running Team ΕΘΝΙΚΟΣ


- Τηλ. Επικοινωνίας: Γκάτζιος Απόστολος – 6973392251, Κουφός Αντώνης – 6973024666, Ψαρόπουλος Γιάννης – 6946123157


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews