inkomotininews@gmail.com

Trel@cademy Κομοτηνής: «Παράδειγμα προς μίμηση οι Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομοτηνής TREL@CADEMY, για πρώτη φορά παίρνει μέρος στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, με σκοπό...
...να βιώσει την εμπειρία μιας τέτοιας γιορτής, η οποία θα τη γεμίσει εφόδια για μια πιθανή μελλοντική παρόμοια διοργάνωση και στην πόλη της Κομοτηνής!

Τα μέλη του συλλόγου δηλώνουν έτοιμα να βάλουν τα δυνατά τους σε άλλη μια δράση, για να εκπροσωπήσουν επάξια την Κομοτηνή.

Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν 1 - 8 Σεπτεμβρίου.


Το στέκι των Trel@academy θα βρίσκεται δίπλα στη ΔΕΗ, πίσω από τη μικρή σκηνή, με φαγητό, ποτό, μουσική, bazaar χειροποίητων ειδών και πολύ διάθεση!

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ., ευελπιστεί «στο άριστο της διοργάνωσης και στη στήριξη των συμπολιτών μας ώστε να υπάρχουν έσοδα και μέρος αυτών να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό κάτι το οποίο συνηθίζει να κάνει η trel@cademy σε κάθε της εκδήλωση».


Τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς «που είναι πάντα κοντά μας όποτε χρειαστεί», και εύχονται: «Μακάρι ο Δήμος Ξάνθης να βρει μιμητές, ώστε να γίνουν και στην Κομοτηνή τέτοιες οργανωμένες πολιτιστικές κινήσεις τέτοιου μεγέθους».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews