inkomotininews@gmail.com

Αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση ο Βασίλης Κυπριανίδης

Την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και την οριστική αποχώρησή του μετά το τέλος της δημοτικής περιόδου από την ενεργό αυτοδιοικητική δράση μετά από είκοσι έτη συνεχούς παρουσίας...
...ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Βασίλης Κυπριανίδης.

«Πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να φεύγει κανείς και να δίνει τη δυνατότητα και σε άλλους ανθρώπους να δοκιμαστούν», ανέφερε, μιλώντας για την επιλογή του να ρίξει αυλαία σε μια πολυετή πορεία δράσης και προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση κι ειδικότερα στον Δήμο Κομοτηνής, «όντας και στην κορυφή της πολιτικής του σταδιοδρομίας ως αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου».

Ο κ. Κυπριανίδης τόνισε και την ανάγκη ανανέωσης στην πολιτική ζωή του τόπου, «με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες», για να επιτευχθεί η περαιτέρω εξέλιξή του.  

Ευχαρίστησε τους δημότες της Κομοτηνής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, που τον έφερε να συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων σε προτίμηση εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων. «Φεύγω ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου», υπογράμμισε. Αναφέρθηκε ξεχωριστά στη συνεργασία του με τον αείμνηστο Γιώργο Παπαδριέλλη, με τον Τάσο Βαβατσικλή, όπως και τον σημερινό Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, σε μια δύσκολη στιγμή για την αυτοδιοίκηση και με τα νέα δεδομένα που διαμόρφωσε η εφαρμογή του «Καλλικράτη».

«Είδαμε τον θυμό που προέρχεται από την ανεργία, είδαμε την αλητεία, τις τεράστιες περικοπές που έγιναν στον Δήμο, στο 60% έχουν φτάσει, κι όμως έπρεπε να πορευτούμε, και σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, τα καταφέραμε» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κυπριανίδης εξέφρασε παράλληλα την εκτίμηση ότι οι πολίτες θα επιβραβεύσουν την προσπάθεια της «Κοινωνίας Πολιτών», ανακηρύσσοντας την παράταξη πρώτη δύναμη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Κομοτηνή.

Σε μια αναδρομή σε στιγμές των είκοσι χρόνων στον Δήμο, ανακάλεσε με ιδιαίτερη χαρά την πρόκριση της ομάδας της Κομοτηνής στα «παιχνίδια χωρίς σύνορα».


Κληθείς να αναφέρει τη δυσκολότερη στιγμή για τον ίδιο, μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την απώλεια του Γ. Παπαδριέλλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews