inkomotininews@gmail.com

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Μαρωνείας – Σαπών

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας - Σαπών στις Σάπες, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρα 19:00, θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση Ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών (στρατηγικός σχεδιασμός του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών)

2. 6η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών χρήσης 2013.

3. Έγκριση γενομένων δαπανών

4. 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ΚΕΜΑΣ έτους 2013»

5. 3η Τροποποίηση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της ΚΕΜΑΣ έτους 2013

6. Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση των αναγκών του Παιδικού Σταθμού Ξυλαγανής που εντάσσεται στη δράση με τίτλο «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του ΕΣΠΑ.

7. Λήψη απόφασης για κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Γ’ δόση ΧΕ 2013)

8. Έγκριση απολογισμών των σχολικών κοινοτήτων και της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, οικονομικού έτους 2012.

9. Έγκριση απολογισμών της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης και του Δημοτικού Σχολείου-νηπιαγωγείου Ξυλαγανήςοικονομικού έτους 2011

10.     Λήψη απόφασης για παράταση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ» υποέργο : «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ –ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ».

11.     Έγκριση ή μη ανάδειξης αναδόχου του έργου «ΑΝΟΡΥΞΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ Τ.Κ. ΣΤΡΥΜΗΣ» με την διαδικασία με διαπραγμάτευση, με δημοσίευση της προκήρυξης διαγωνισμού, σύμφωνα με το άρθρο 124 του Ν.3669/2008.

12. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως Σαπών», υποέργο «Υποδομές Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων Πόλεως Σαπών».

13. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων καταναλωτών ύδρευσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.
14.     Λήψη απόφασης επί αιτήματος του οικοδομικού  παραθεριστικού συνεταιρισμού Προσκυνητών των  εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής για ακύρωση  συμβολαίου παραχώρησης ιδιοκτησίας συνεταιρισμού.

15. Διορθώσεις-διαγραφές απλήρωτων οφειλών από τους βεβαιωτικούς Καταλόγους της Δημοτικής Ενότητας Σαπών

16. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων α) Ντούλα Παρασκευής του Κων/νου κατοίκου Λοφαρίου β) Λαφτσή Ζωής του Στεργίου κατοίκου Πρωτάτου γ) Γιαννελάκη Ευαγγέλου του Νικολάου κατοίκου Κομοτηνής για αποζημίωση αγρών τους για ζημιά που υπέστησαν από υπαιτιότητα του Δήμου.

17. Λήψη απόφασης για εγγραφή νηπίου στον Παιδικό Σταθμό Ξυλαγανής.


18. Υποβολή πρότασης του Δήμου Μαρώνειας - Σαπών στα πλαίσια της πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» κατηγορία Πράξης: Δράσεις για τον πολιτισμό στην εκπαίδευση ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1: «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και Προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 8 περιφέρειες Σύγκλισης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews