inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS+PHOTOS) Δωρεάν διακοπές για πολιτικούς στις Σάπες Ροδόπης!

Δωρεάν φιλοξενία στα λυόμενά τους στις Σάπες, προσφέρουν στους πολιτικούς που διαχειρίζονται τα ζητήματά τους, οι παλιννοστήσαντες ομογενείς πόντιοι από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν...
...εδώ και είκοσι χρόνια, με τελευταίο που ενέσκηψε τις τελευταίες μέρες, αυτό της ειδοποίησή τους ότι από την 1η Αυγούστου θα τους διακοπεί η παροχή ρεύματος!

Οι ίδιοι αντιδρούν έντονα, αφού όπως λένε, αφ’ ενός δεν κατέχουν τίτλους ιδιοκτησίας, αφ’ ετέρου τα οικονομικά τους είναι τόσο πενιχρά που προδήλως αδυνατούν να πληρώνουν και στη ΔΕΗ. Συγχρόνως, θίγουν και άλλα θέματα, όπως είναι ο διαχωρισμός των νομίμως και μη διαμενόντων στον οικισμό.


Σήμερα, αντιπροσωπεία τους επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ/νσης Αστικής Κατάστασης, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, στην Κομοτηνή, όπου ενημερώθηκαν κατ’ αρχήν ότι ο Γραμματέας Αθανάσιος Καρούζος υπέγραψε απόφαση δίμηνης, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, αναβολής της διακοπής της ρευματοδότησης, καθώς και ότι ο ίδιος θα επισκεφθεί τον οικισμό τους την προσεχή Πέμπτη 1/8. Ταυτόχρονα, κλείστηκε ραντεβού και με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας για το πρωί της Τετάρτης 31/7.




VIDEOS

Δείτε το βίντεο της αγανάκτησής τους

Δείτε το βίντεο με την προσφορά στους πολιτικούς
μιας εβδομάδας δωρεάν φιλοξενίας στα λυόμενα

ΕΙΚΟΝΕΣ
από τον οικισμό και την επίσκεψη στη
Δ/νση Αστικής Κατάστασης, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews