inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS-PHOTOS) Ο Καραγκιόζης στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι παραστάσεις Καραγκιόζη που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, σε συνεργασία με το μοναδικό Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη.

Όσοι...
...μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν απόψε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, πέρασαν ένα πραγματικά διασκεδαστικό μα και διδακτικό συνάμα, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό βράδυ.



VIDEO
Νατάσσα Λιβεριάδου
Πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής


Πάντα επίκαιρος και σύγχρονος ο Καραγκιόζης, με κοινωνικά αλλά όχι ψυχολογικά προβλήματα, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες επιβίωσης με κέφι και χιούμορ, έστειλε τα δικά του μηνύματα δανειζόμενος στοιχεία και της Παπαδιαμάντειας σκέψης.

VIDEO
Συνοδεία ζωντανής μουσικής η παράσταση


Ο Καραγκιόζης λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια βγαίνει ξανά στους δρόμους της Κομοτηνής, «διότι αυτός μπορεί να κυκλοφορεί, άλλοι κρύβονται», όπως λέει με νόημα ο καραγκιοζοπαίχτης-σκηνοθέτης-ποιητής Γιάννης Βουλτσίδης.


Η αποψινή ήταν η δεύτερη παράσταση μετά τη χθεσινή στην πλατεία Εξηντάρη (http://inkomotini.blogspot.gr/2013/09/videos-photos.html), ενώ την Τρίτη 10 του μηνός και ώρα 8 μ.μ., η ίδια παράσταση θα παιχτεί και στην πλατεία Καραϊσκάκη της περιοχής των Στρατώνων.


Ο Γ. Βουλτσίδης παρουσιάζει το έργο «Ο καραγκιόζης μάγειρας στην Αργώ του Ιάσωνα», και στο τέλος κάθε παράστασης, μοιράζει στα παιδιά φιγούρες της μεγάλης οικογένειας του θιάσου του Καραγκιόζη.

Τα σκηνικά και τις φιγούρες επιμελείται η Γεωργία Γιαννοπούλου.
ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews