inkomotininews@gmail.com

Στις 3 Νοεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Κυρού Δαμασκηνού

Την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου (3/11) θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής Κυρού Δαμασκηνού, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου Κομοτηνής, στον αύλειο χώρο του οποίου...
...έχει ενταφιαστεί.

Στο μνημόσυνο έχουν προσκληθεί από τον διάδοχό του κ.κ. Παντελήμων και Αρχιερείς που συνδέονταν με τον εκλιπόντα Ιεράρχη.


«Ο μακαριστός Δαμασκηνός εποίμανε την ακριτική αυτή Επαρχία επί 38 έτη με πλήρῃ συναίσθηση καθήκοντος αγωνιστού καί προασπιστού των δικαίων της Πίστεως και του Έθνους», σημειώνει ο κ.κ. Παντελεήμων, προσκαλώντας «όσους επιθυμούν να προσέλθουν προσευχόμενοι διά την ανάπαυση της ψυχής του Ιεράρχου, του οποίου η μνήμη έστω αιωνία».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ πολύ τους υπεύθυνους του site "In Komotini": στις ειδήσεις που δημοσιεύετε για τον Μητροπολίτη Μαρωνείας να τηρείτε ορθά την κλίση του ονόματός του, ειδικά στην αιτιατική.

Βλέπω δηλαδή σε πολλές ειδήσεις: "τον κκ. Παντελεήμων". Το όνομα δεν είναι άκλιτο, πρέπει να γίνει: "τον κκ. Παντελεήμονα". Σας παρακαλώ πολύ και πάλι, η γλώσσα δεν είναι λεπτομέρεια, είναι θέμα ουσίας.

Να τονίσω πριν κλείσω ότι παρακολουθώ το site σας, το θεωρώ αξιόλογο και κατατοπιστικό, όσον αφορά την ποικιλία και τη μορφή των ειδήσεων. Παρακαλώ για τρίτη φορά, διορθώστε κι αυτήν την ουσιαστική "λεπτομέρεια", για να είναι ακόμα εγκυρότερες οι ειδήσεις που δημοσιεύετε.

Εκπαιδευτικός Φιλόλογος από τη γειτονική Ξάνθη

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews