inkomotininews@gmail.com

(VIDEO-PHOTOS) Βουτιά θανάτου για την όμορφη Αφροδίτη

Αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με τις ενδείξεις από τον τόπο που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή η 29χρονη...
...Αφροδίτη Καλφοπούλου στον ακάλυπτο οικοδομής επί της οδού Ξ. Φιλιππίδη στην Κομοτηνή στην περιοχή της παλιάς Πρυτανείας.

Κατά την εκτίμηση του ιατροδικαστή η άτυχη νέα βρέθηκε στο κενό τα ξημερώματα, από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον δεύτερο όροφο όπου διέμενε μόνη, χτύπησε αρχικά στο κυπαρίσσι που βρίσκεται στο σημείο, και στη συνέχεια επάνω σε μια πέτρα τραυματίζοντας σοβαρά τη σπονδυλική της στήλη οπότε επήλθε και το μοιραίο.

Η άτυχη κοπέλα ήταν νοσηλεύτρια, πρόσφατα είχε ολοκληρώσει την πρακτική της στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, και εργάζονταν περιστασιακά στο αναψυκτήριο του θερινού δημοτικού θεάτρου προσπαθώντας να βρει κάτι πιο μόνιμο για εργασία.



Η μητέρα και αδελφός της, ο οποίος την επισκέφθηκε χθες βράδυ, συγκλονισμένοι έφτασαν στον χώρο μαζί με φίλους που συντετριμμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.


(video)
Παύλος Παυλίδης
Ιατροδικαστής

Στην οδό Ξ. Φιλιππίδου διέμενε η άτυχη κοπέλα


 Από τον δεύτερο όροφο βρέθηκε
στο κενό στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας




 Ο πιστός της φίλος παρακολουθεί τα
διαδραματιζόμενα περίλυπος από το μπαλκόνι...

 Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης
φτάνει στο χώρο του περιστατικού





Η όμορφη Αφροδίτη σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές
με τον πατέρα της ο οποίος επίσης έχει αποβιώσει



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ!!

anonymos είπε...

θεωρώ ότι είναι υπερβολή να βάζετε φωτογραφίες και ονόματα σε ένα τόσο λεπτό θέμα!Καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί!Καλό ταξίδι στην κοπέλα..

inkomotini είπε...

Αγαπητέ/ή 8:56:00

Ίσως δεν έχετε άδικο με μια πρώτη ανάγνωση να σκέφτεστε έτσι.

Όμως:

Την κοπέλα την ήξερε και τη συμπαθούσε «όλη η Κομοτηνή».

Αλλά οι περισσότεροι την ήξεραν φυσιογνωμικά και όχι ονομαστικά.

Πιστεύουμε πως η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και του ονόματός της θα δώσει τη δυνατότητα σε όλον αυτόν τον κόσμο να καταλάβει περί ποιας πρόκειται και να τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία.

Είμαστε σίγουροι πως σήμερα στην εξόδιο ακολουθία, στις 12:00, στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού, εκείνοι που την γνώριζαν εξ όψεως και όχι προσωπικά, θα είναι πάρα πολλοί…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews