inkomotininews@gmail.com

Χωρίς παιδικά εισιτήρια το ματς Πανθρακικού-ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για την επικείμενη (Κυριακή 27/10, 17:15) εντός έδρας αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων...
...γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (Ηροδότου 28, Κτίριο Β΄, 2ος όροφος), 09:00 – 15:00 και 18:00 – 21:00.

Την παραμονή και την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται από το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου, επί της Παναγής Τσαλδάρη (Θύρα 1).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

Θύρα 1: 20 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα).

Θύρα 2: 10 ευρώ.

Θύρα 5: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα).

Θύρα 6: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα).

Υπενθυμίζεται πως και σε αυτό το ματς θα λειτουργήσει το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εισιτηρίων – ταο οποίο ως γνωστόν αποτρέπει την είσοδο φιλάθλων με πλαστό εισιτήριο, κάτι το οποίο άλλωστε διώκεται και ποινικά.
Για την αποφυγή δε, των όποιων προβλημάτων και του συνωστσιμού, η ΠΑΕ Πανθρακικός καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα.

Κατά την καθιερωμένη σύσκεψη των εμπλεκόμενων αρχών για την εύρυθμη διεξαγωγή του παιχνιδιού, η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:


- Στο γήπεδο δεν θα επιτραπούν πανό, πλακάτ ή άλλα αντικείμενα που προσβάλουν τον εθνικό ύμνο, έχουν αντεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

- Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική, και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων, κ.τ.λ.), θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews