inkomotininews@gmail.com

Τελειώνει το παρεμπόριο στην Αλεξανδρούπολη

Συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης κ. Τσουκνάδη και αξιωματικούς του τοπικού αστυνομικού τμήματος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου...
...Αλεξανδρούπολης.

Από την πλευρά της Αστυνομίας έγινε ενημέρωση σχετικά με τη δικαιοδοσία του Αστυνομικού Σώματος και τις νέες διευρυμένες αρμοδιότητες επί όλων των ζητημάτων παράνομης εμπορικής δραστηριότητας.

Οι εκπρόσωποι των εμπόρων έθεσαν το μείζον ζήτημα του παρεμπορίου και τις εκφάνσεις που παρουσιάζει αυτό σε όλο το γεωγραφικό πλάτος της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανάγκη καταπολέμησης της μάστιγας του παράνομου εμπορίου, τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων, και την συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου στον συντονισμό φορέων, κοινωνικών εταίρων και ιδιωτών.

Ετέθησαν, δε, «επί χάρτου», οι ενέργειες επίτευξης του σκοπού, και καθορίστηκε η στρατηγική πάταξης του παρεμπορίου με χρονικό προσδιορισμό το τέλος του τρέχοντος έτους για δραστικό περιορισμό του φαινομένου.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή της σημειώνει «τον ζήλο και την βούληση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης στο ζήτημα της καταπολέμησης του παρεμπορίου», και εξάρει «την αποτελεσματικότητα των αστυνομικών του τμήματος της Αλεξανδρούπολης».


Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος κ. Χατζημιχαήλ, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της σύσκεψης. Η βούληση της ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης για πάταξη του παρεμπορίου στην περιοχή αποτελεί για εμάς εχέγγυο της διαφύλαξης της νόμιμης και συνεπούς φορολογικά τοπικής επιχειρηματικότητας. Με τον κατάλληλο συντονισμό εκτιμούμε πως εντός του έτους, η Ελληνική Αστυνομία θα καταφέρει σημαντικό πλήγμα στην παράνομη δράση τόσο αλλοδαπών όσο και ντόπιων παρεμπόρων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews