inkomotininews@gmail.com

Διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για τον υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής

Ένταση και υψηλοί τόνοι σημειώθηκαν στην τελευταία συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, όπου ετέθη το θέμα της επιλογής υποψηφίου Δημάρχου Κομοτηνής, καθώς μετά την ανάκληση εκ μέρους του κ. Ανέστη Στρατιάδη της πρόθεσής του να διεκδικήσει το «χρίσμα»...
...το Σώμα χωρίστηκε σε δύο μέρη.

Από τη μια υπήρξε η άποψη ότι ο «εκλεκτός» του κόμματος θα έπρεπε να είναι ο εναπομείνας ενδιαφερόμενος κ. Κοσμάς Παπαχρήσου, ενώ από την άλλη κατατέθηκε η γνώμη ότι πρέπει να υποβληθεί εκ νέου εκδήλωση ενδιαφέροντος, κάτι που έπραξε η κ. Ελένη Λαφτσή, η οποία μάλιστα τόνισε πως αν και εξ αρχής διακατέχονταν από την ανάλογη πρόθεση, εντούτοις δεν κατέθεσε υποψηφιότητα, προκρίνοντας εκείνη του κ. Στρατιάδη.

Υπέρ του κ. Παπαχρήστου ετάχθησαν τα νέα μέλη, οι νεολαίοι και ο Βουλευτής κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ενώ υπέρ του δικαιώματος της κ. Λαφτσή να διεκδικήσει το χρίσμα, τοποθετήθηκαν τα παλαιότερα μέλη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο κ. Παπαχρήστου απέσυρε το ενδιαφέρον του, και έτσι το τι μέλλει γενέσθαι θα κριθεί σε επόμενη συνέλευση της οργάνωσης.

Στο μεταξύ, κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, εκλέχθηκαν στη θέση του συντονιστή ο κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, και σε εκείνη του αναπληρωτή ο κ. Γιώργος Παυλίδης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews