inkomotininews@gmail.com

(PHOTOS) Γιορτή δημιουργίας από τον Ρόταρι "¨Ροδόπη" με σκοπό τη στήριξη του ΕΚΑΒ Κομοτηνής

Βήμα έκφρασης για 30 ντόπιους καλλιτέχνες και δημιουργούς αποτέλεσε το φετινό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής «Ροδόπη», με ξεχωριστό σκοπό την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με εξοπλισμό.

Το κεντρικό μήνυμα της διήμερης δράσης που έλαβε χώρα στο δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων...
...συνοψίστηκε στον τίτλο «γιορτάζοντας, στολίζοντας, στηρίζοντας». Το φετινό μπαζάρ της «Ροδόπης», το τρίτο κατά σειρά, ξεχώρισε όχι μόνο εξαιτίας του σημαντικού του σκοπού που είναι η προσφορά ενός τουλάχιστον απηνιδωτή στο ΕΚΑΒ της Κομοτηνής, αλλά και για το γεγονός ότι έδωσε «χώρο» σε τοπικούς καλλιτέχνες να παρουσιάσουν πρωτότυπες- σε αρκετές περιπτώσεις- δημιουργίες τους από χαρτί, κλωστή, ατσάλι, ξύλο, μαλλί και ανακυκλώσιμα υλικά.

Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, δια χειρός καλλιτεχνών από όλη τη Ροδόπη, σε ελκυστικές τιμές με εκκίνηση τα 3 ευρώ, προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον και ανάλογη ζήτηση από τους επισκέπτες του χριστουγεννιάτικου μπαζάρ.

Το διττό στόχο του Ροταριανου Ομίλου «Ροδόπη» να προσφέρει «στον ιδιαίτερο άνθρωπο που μόνος του προσπαθεί να καλλιτεχνίσει, δίνοντας του χώρο και χρόνο να εκφραστεί κι από την άλλη στο κοινωνικό σύνολο γιατί πραγματικά το ΕΚΑΒ είναι πάντα δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές για τον καθένα» επισήμανε η Πρόεδρος Μαίρη Κοσμίδου.

Το Ροταρυ "δεν είναι φιλανθρωπικός αλλά ανθρωπιστικός οργανισμός". Το διεθνές Ρόταρυ είναι μόνιμος συνομιλητής του ΟΗΕ με δική του έδρα στον Οργανισμό. Με τεράστια συμβολή στην προσπάθεια στην εξάλειψη της πολιομυελίτιδας, πέρα από άλλες δράσεις, στηρίζοντας το εμβόλιο κατά της ασθένειας.





Δ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews