inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS-PHOTOS) Μάγεψε και τους Θρακιώτες η «Strauss Vienna Orchestra» στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η παγκοσμίως διάσημη «Strauss Vienna Orchestra» γοήτευσε και το κοινό της Θράκης.

Οι επτακόσιοι θεατές που κατέκλυσαν απ΄όλη την ΑΜ-Θ το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής απόλαυσαν ένα σπάνιο μουσικό γεγονός υψηλότατου επιπέδου.

Αυθεντικό βιεννέζικο μουσικό άρωμα πλημμύρισε...
...το Μέγαρο, που είναι βέβαιο ότι θα γέμιζε και δεύτερη παράσταση.

Ο διεθνούς φήμης μαέστρος και σπεσιαλίστας στη μουσική του Johann Strauss, Peter Guth, διηύθυνε ονειρικά τους είκοσι πέντε μουσικούς του συνόλου, και με την ταυτόχρονη διαδραστική και αμφίδρομη επικοινωνία του με το κοινό, προκάλεσε…ελληνοβιεννέζικο ενθουσιασμό, πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Από την ίδρυσή της το 1978, η «Strauss Vienna Orchestra» έχει καθιερωθεί με μοναδικές παραστάσεις σε φεστιβάλ μουσικής, στην TV, σε συναυλίες και περιοδείες σε όλο τον κόσμο, καθώς και με τις CD-DVD ηχογραφήσεις ως διεθνούς φήμης σύνολο στην αυθεντική ερμηνεία της βιεννέζικης μουσικής.

Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, πιστό στον στόχο του να προσφέρει παραγωγές υψηλής ποιότητας, έχει πια καθιερωθεί στον βορειοελλαδικό χώρο ως σημείο αναφοράς στον τομέα του πολιτισμού.

Εκτός από την Κομοτηνή, η «Strauss Vienna Orchestra», εμφανίστηκε και στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας την πρώτη της περιοδεία στην Ελλάδα.


VIDEOS

Οι απόψεις του κοινού

Απολαυστικά, χαρακτηριστικά
αποσπάσματα 










ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ










































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews