inkomotininews@gmail.com

Ισραηλινό στόπερ δοκιμάζει ο Πανθρακικός

Ερωτηματικό παραμένει η παραχώρηση ή μη του Κάσες – Έξτρα πριμ για τη νίκη επί της Ξάνθης.

Ο 25χρονος Ισραηλινός στόπερ Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ, που αγωνίζεται στη Χαποέλ Νιρ της πρώτης κατηγορίας της χώρας του, βρίσκεται από χθες στην Κομοτηνή, και δοκιμάζεται...
...από τον Πανθρακικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διοικούντες τον Πανθρακικό είχαν στη μεταγραφική
τους λίστα και τον Ζοάο Λεονάρντο της Δόξας Κατωκοπιάς, ωστόσο θεωρείται αρκετά…«αλμυρός», γεγονός που δυσκολεύει την προοπτική απόκτησής του.

Αντίθετα, ο Ισραηλινός έχει όρο στο συμβόλαιό του για ελεύθερη μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα απαιτηθούν χρήματα για την απόκτησή του.

Έτσι, στην περίπτωση που πείσει τον Άκη Μάντζιο, αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου για τους πράσινους, μετά τους Πασχαλάκη (τερματοφύλακας) και Μολίνα (μεσοεπιθετικός), καθώς ως γνωστόν ο Μίκουλιτς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός έχει στα χέρια της προτάσεις από την Μπεσίκτας και την Μπούρσασπορ για τον Κάσες, οι οποίες ωστόσο επί του παρόντος φαίνεται να απέχουν από τις αξιώσεις της, και μένει να διαπιστωθεί αν θα υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Κάσες έχει υπογράψει διετούς διάρκειας συμβόλαιο με τον Πανθρακικό.

Την ίδια ώρα οι παίκτες του Πανθρακικού ενημερώθηκαν ότι θα μοιραστούν έξτρα πριμ για τη νίκη στο ντέρμπι της Θράκης κόντρα στη Skoda Ξάνθη, ενώ προετοιμάζονται για την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή που τους περιμένει στο Αγρίνιο, κόντρα στον τοπικό Παναιτωλικό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews