inkomotininews@gmail.com

ΠΑΜΕ: «Συγχαρητήρια στη ΓΣΕΕ που δέχεται εργοδοτικά και κυβερνητικά εύσημα»

Σκληρή ανακοίνωση κατά της ΓΣΕΕ εξέδωσε το ΠΑΜΕ, στην οποία αναφέρει:

«Ύστερα από ομόφωνη απόφαση που ικανοποιεί εξίσου μεγαλοεργοδότες-βιομηχάνους-εργοδοτικές οργανώσεις και τη ΓΣΕΕ, αποφασίστηκε πως οι ομαδικές απολύσεις δήθεν δεν θα απελευθερωθούν, αλλά πρακτικά οι επιχειρήσεις θα μπορούν μαζικά να απολύουν εργάτες και να τους πετούν στο δρόμο.

Εγγυητής της συμφωνίας και ικανοποιημένος για την παραπάνω έκβαση ο Υπουργός Εργασίας, αναφέρθηκε στον «κοινωνικό και πολιτικό συμβολισμό» που εκπέμπει η παραπάνω συμφωνία.

Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στη ΓΣΕΕ που δέχεται εργοδοτικά και κυβερνητικά εύσημα. Κάθε άλλος σχολιασμός περιττεύει.

Οι φανερές προτάσεις του κεφαλαίου μέσω του ΚΕΠΕ (Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών), για κατάργηση του κατώτερου μισθού στους νέους, για επέκταση των προγραμμάτων απασχόλησης μέσω επιταγής εισόδου, και κατάργηση των επιδομάτων ανεργίας, πρέπει να συναντήσει ηχηρή απάντηση.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους συλλόγους κατάρτισης και μαθητείας, τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, να ενημερώσουν για τις προκλητικές σκέψεις και προτάσεις τους νέους εργάτες, τους ανέργους και τους σπουδαστές.


Δε θα ζήσουμε σαν δούλοι!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews