inkomotininews@gmail.com

Τραυματίστηκαν ελαφρά μη νόμιμοι μετανάστες στο Κέντρο Φιλοξενίας της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Σκαρφάλωσαν στη σκεπή του κτιρίου ζητώντας να τυγχάνουν αντιμετώπισης ανηλίκων και να έχουν διαφορετικές συνθήκες κράτησης.

Δυο 19χρονοι Τυνήσιοι...
...κρατούμενοι του Κέντρου Φιλοξενίας Κομοτηνής στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων, τραυματίστηκαν ελαφρά όταν στην προσπάθειά τους να κατέβουν από τη σκεπή όπου είχαν ανεβεί για να διαμαρτυρηθούν, έπεσαν από ύψος τεσσάρων μέτρων.

Στον χώρο μετέβη και ψυχολόγος – διαπραγματευτής της αστυνομίας, αλλά και η πυροσβεστική, προκειμένου να πεισθούν και να κατέβουν. Ύστερα από αρκετή ώρα, κι ενώ τοποθετήθηκε σκάλα της πυροσβεστικής – σύμφωνα με την αστυνομία – οι δυο νεαροί κατευθύνθηκαν στο σημείο που ανέβηκαν και επεχείρησαν να κατέβουν, με συνέπεια να πέσουν από ύψος τεσσάρων μέτρων και να τραυματιστούν ελαφρά.

Άμεσα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κομοτηνής όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο ένας παρέμεινε για παρακολούθηση, ενώ ο δεύτερος που είχε ενοχλήσεις στην σπονδυλική στήλη διακομίσθηκε για εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο κρατούμενοι έχουν εξεταστεί δύο φορές από επιτροπή, αλλά ηλικιακά δεν συνέτειναν οι λόγοι να χαρακτηρισθούν ανήλικοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews