inkomotininews@gmail.com

Στο νοσοκομείο πατέρας και παιδιά από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Έκρηξη φιάλης υγραερίου στην αυλή παλιάς μονοκατοικίας στην οποία διέμενε εξαμελής οικογένεια ρωμά, στην συμβολή των οδών Φιλιππουπόλεως και Λέσβου στην Κομοτηνή είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί βαριά εγκαύματα ένα 7χρονο αγοράκι...
...να τραυματιστεί ο 31χρονοις πατέρας του και δύο από τα αδέλφια του ηλικίας 8 και 14 ετών αντίστοιχα.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη της φιάλης και πυροδότησαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο οίκημα.

Πυκνός καπνός κάλυψε την περιοχή, με αρκετούς κατοίκους να συγκεντρώνονται στο σημείο που εκδηλώθηκε το περιστατικό, ανήσυχοι για τυχόν  επέκτασή της φωτιάς, χωρίς να επιβεβαιωθούν τελικά, χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής.

Ο κ. Κ. Ναλμπάντης
Σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής το 7χρονο αγόρι της οικογένειας, με φροντίδα των γιατρών σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του άτυχου μικρού, ο οποίος διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για νοσηλεία στη μονάδα εγκαυμάτων και  με προσπάθειες του διοικητή της 4ης ΥΠΕ και του διοικητή του Σισμανόγλειου Κ. Ναλμπάντη.

Όπως ανέφερε σε σχετική δήλωση του ο κ. Ναλμπάντης η κλινική κατάσταση του παιδιού κρίνεται καλύτερη από τους θεράποντες γιατρούς.

Με σοβαρά εγκαύματα εισήχθη στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής όπου και παραμένει, ο πατέρας του αγοριού ο οποίος προσπάθησε να σώσει τα παιδιά του από τις φλόγες, όπως ανέφεραν περίοικοι.


Σύμφωνα με τον κ. Ναλμπάντη σε καλύτερη κατάσταση ήταν η υγεία των αδελφών του 7χρονου, που παρέμειναν στο τοπικό Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews