inkomotininews@gmail.com

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών και του παιδικού χωριού SOS Αλεξ/πολης

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών της, αλλά και για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης...
...στον χώρο του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι με τα ξωτικά, τον Γουίνι, τον Γκαρή, τα φουσκωτά παιχνίδια και το συντριβάνι σοκολάτας με το ποπ-κορν που προσφερόταν άφθονα, και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα και σοκολάτες.
         
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, και ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνόμος Α΄ κ. Πέτρος Δεμερτζίδης.


Με ανακοίνωσή της η Ένωση, ευχαριστεί τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σωτήρη Καραπέτσα και τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνόμο Α΄ κ. Πέτρο Δεμερτζίδη για την παραχώρηση της αίθουσας, τη Διεύθυνση του παιδικού χωριού S.O.S. Αλεξανδρούπολης που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και παραβρέθηκε με τα φιλοξενούμενα σε αυτό παιδιά, καθώς και τους αστυνομικούς που εθελοντικά βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews