inkomotininews@gmail.com

Αλληλέγγυα στην Σ. Τζατζανά, η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή

Για τη δίωξη της Σταυρούλας Τζατζανά, με δήλωσή της η κ. Λαφτσή, κατακεραυνώνει τον υπουργό προστασίας του πολίτη Ν. Δένδια και τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., και καταθέτει τη συμπαράστασή της στην πρόεδρο των αστυνομικών Ροδόπης.

«Καταλαβαίνω τι σημαίνει σήμερα να είσαι εργαζόμενη γυναίκα και συνδικαλίστρια...
...και να έχεις να αντιμετωπίσεις την εκδικητική μανία της κυβέρνησης, και μάλιστα απέναντι σε υπαλλήλους που επί σειρά ετών χαίρουν της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τόσο των συναδέλφων τους όσο και της τοπικής κοινωνίας όπως η κ. Τζατζανά», τονίζει η κ. Λαφτσή, και συμπληρώνει:

«Θέλω να εκφράσω την αμέριστη αλληλεγγύη, τόσο τη δική μου όσο και του συνδυασμού μας «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή», στην πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης.

Η κ. Τζατζανά διώκεται γιατί έκανε το αυτονόητο: άσκησε τα νόμιμα συνδικαλιστικά της δικαιώματα, όπως άλλωστε σημειώνει και το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο που ομόφωνα την απάλλαξε από τις κατηγορίες.

Μου προξενεί εντύπωση η εμμονή της δίωξης και η παραπομπή στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Φαίνεται ότι η πρωτοβάθμια αθωωτική απόφαση δεν άρεσε στην πολιτική και φυσική ηγεσία της αστυνομίας.

Να θυμίσω ότι η κυρία Τζατζανά διώκεται επειδή ως πρόεδρος, από κοινού με όλους τους κοινωνικούς, παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς  διαμαρτυρήθηκε για τη μετατροπή της σχολής Αστυνομίας Κομοτηνής σε κέντρο κράτησης μεταναστών. Να θυμίσω  επίσης ότι ο κ. Δένδιας είχε κάνει λόγο για "προσωρινό μέτρο", πλην όμως το προσωρινό έγινε μόνιμο.

Άρα, δεν είναι η κ. Τζατζανά που πρέπει να απολογηθεί αλλά ο κύριος Δένδιας.

Το μόνο που περιμένω, δεν είναι τίποτε άλλο από την πλήρη απαλλαγή της προέδρου από κάθε κατηγορία.


Γιατί η αυταρχική αυτή συμπεριφορά χτυπά τον πυρήνα των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών και προκαλεί έντονη ανησυχία σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews