inkomotininews@gmail.com

192 κλικ από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή

Με τις πρέπουσες τιμές και παρουσία πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκαν και στην Κομοτηνή, χθες, οι επετειακές εκδηλώσεις της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου.

Νωρίς το πρωί σήμαναν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών, οι δε φιλαρμονικές...
...του Δήμου Κομοτηνής και της ΣΜ/ΧΧΙ ΤΘΤ περιήλθαν σε οδούς της πόλης παιανίζοντας τον Εωθινό και εμβατήρια.

Μετά την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της Ημέρας, τελέστηκε Τρισάγιο στον ανδριάντα του Μητροπολίτη Μαρωνείας Κωνστάντιου στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του Ηρώου, και κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, του Δήμου Κομοτηνής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, των Ενώσεων αποστράτων και αντιστασιακών, Ογανώσεων, με Τιμές να αποδίδει στρατιωτικό άγημα και η μπάντα της Α.Δ.Φ.Κ.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας συντονισμού αυτής, κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ενώ το παρών έδωσε και ο βουλευτής επικρατείας και υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ.


Δείτε το ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:



































































































































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews