inkomotininews@gmail.com

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή

Εν όψει του εορτασμού της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κομοτηνής στις 24 και 25 Μαρτίου 2014, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σάββατο 22 Μαρτίου
Ώρα 20:00 – Μουσική εκδήλωση της Στρατιωτικής Μουσικής της ΧΧΙ Ταξιαρχίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής με ελεύθερη είσοδο.

Δευτέρα 24 Μαρτίου

Ώρα 08:00 – Επίσημη έπαρση της Σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης, με απόδοση τιμών.

Ώρα 10:30 – Επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του Ηρώου της πόλης, και κατάθεση στεφάνων.

Τρίτη 25 Μαρτίου

Ώρα 07:30 – Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών, οι δε φιλαρμονικές του Δήμου Κομοτηνής και της ΣΜ/ΧΧΙ ΤΘΤ θα περιέλθουν σε οδούς της πόλης παιανίζοντας τον Εωθινό και εμβατήρια.

Ώρα 10:30 – Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος / Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας / Τρισάγιο στον ανδριάντα του Μητροπολίτη Μαρωνείας Κωνστάντιου.

Ώρα 11:15 – Επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του Ηρώου της πόλης, και κατάθεση στεφάνων, από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ, τις εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις, τις ενώσεις αποστράτων και εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης, από εκπροσώπους όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων  αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στη Ροδόπη / Τιμές θα αποδώσει στρατιωτικό άγημα και η μουσική με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ.

Ώρα 11:30 – Παρέλαση, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, Πολιτιστικών Οργανώσεων, φοιτητιώσας και μαθητιώσας νεολαίας, Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών, Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας.

Ώρα 18:10 – Υποστολή της Σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή της Μουσικής και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ.

Επίσης:

- Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ΝΠΙΔ, από τις 08:00 της 24ης Μαρτίου μέχρι και τη Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

- Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και των ΝΠΙΔ, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews