inkomotininews@gmail.com

Ο Αμέτ Ριτβάν με τη «Δημοκρατική Δύναμη», υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών Ροδόπης

Τον θώκο του δημάρχου Αρριανών Ροδπόπης, διεκδικεί ο πολιτικός μηχανικός Αμέτ Ριτβάν, ωε επικεφαλής της νέας παράταξης «Δημοκρατική Δύναμη».

Στην πρώτη του κοινοποίηση της προσπάθειάς του, αναφέρει:


«Με τιμή και ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την ίδρυση συνδυασμού με τίτλο «Δημοκρατική Δύναμη» για τον Δήμο Αρριανών,  με επικεφαλής τον Πολιτικό Μηχανικό Αμέτ Ριτβάν.

Ο συνδυασμός μας έχει  ως βάση το ενδιαφέρον και τον σεβασμό στον κάθε δημότη, τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση. Ένας συνδυασμός με όραμα και προοπτικές ανάπτυξης για την περιοχή, που αποσκοπεί στην αναδόμηση του αύριο με γνώμονα τις νέες ανάγκες και τα νέα πλαίσια που επιβάλλει η οικονομική κρίση.

Έχουμε το δικό μας διαφορετικό όραμα για τον Δήμο, και δεν μας εκφράζουν τα ευκαιριακά σχήματα που έχουν μέχρι σήμερα δημιουργηθεί ή όσα ακόμη δημιουργηθούν για να καλύψουν κομματικές υποχρεώσεις ή και ατομικές φιλοδοξίες ανθρώπων που με την παρουσία τους βασανίζουν την τοπική πολιτική σκηνή εδώ και δεκαετίες.

Διαφωνούμε με την προχειρότητα και την έλλειψη σχεδιασμού των έργων, την απουσία κάθε προγραμματισμού και ιεράρχησής τους, την αδιαφάνεια, τη σπατάλη πόρων και την κατασκευή έργων «βιτρίνας» σε χωριά που στερούνται των βασικών έργων υποδομής.

Με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και γνώσεις, βάζουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον με οικονομικές, επαγγελματικές και αναπτυξιακές προοπτικές.

Απευθυνόμαστε με καθαρή συνείδηση στους δημότες, ζητώντας την ψήφο τους για να οργανώσουμε, να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας με τους ίδιους αρωγούς, και να αλλάξουμε τη νοοτροπία που κυβερνά για δεκαετίες τον τόπο μας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews