inkomotininews@gmail.com

Έκλεβαν, από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι...καλάμια ψαρέματος

Τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα Νοέμβριος 2013 – Φεβρουάριος 2014, σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες της...
...Καβάλας, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 30, 37 και 51 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε τρεις πολυκατοικίες και μία μονοκατοικία, και αφαίρεσε μεταξύ άλλων:

- 3 ποδήλατα

- 2 ηλεκτρικές συσκευές

- 1 χορτοκοπτικό μηχάνημα

- 2 καλάμια ψαρέματος

- 1 καρότσι

- 6 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών

- 6 δοχεία λάδι

Επίσης, την 1-2-2014, οι δύο δράστες ηλικίας 30 και 37 ετών, επιχείρησαν να αφαιρέσουν από τον αύλειο χώρο οικίας ένα ποδήλατο, καθώς και να διαρρήξουν την κεντρική της είσοδο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 30χρονος διέθεσε μέρος από τα κλοπιμαία στον 51χρονο. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος της συζύγου του 51χρονου, μεταξύ άλλων, 19 ηλεκτρικά εργαλεία, 3 ηλεκτρικές συσκευές και πλήθος εργαλείων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, και κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.   

Από τη συνέχεια της έρευνας, προέκυψε ότι τρία από τα παραπάνω ηλεκτρικά εργαλεία, τα είχαν αφαιρέσει άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, τις νυχτερινές ώρες της 10/11-12-2013, από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην Καβάλα, και στη συνέχεια τα διέθεσαν στον 51χρονο. Τα παραπάνω ηλεκτρικά εργαλεία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews