inkomotininews@gmail.com

Αντίθετα τα επιμελητήρια στην κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων

Έκτακτη σύσκεψη με τους τοπικούς Βουλευτές Ροδόπης, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, και τον Πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, πραγματοποιήθηκε...
...στα γραφεία του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Ροδόπης, με θέμα την απόφαση που αφορά την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια από 01.01.2015 και την αντίθεση της Επιμελητηριακής Κοινότητας.

Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, εκπρόσωπος του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, και εκπρόσωπος του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ.

Ο κ. Στυλιανίδης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του στον Επιμελητηριακό θεσμό, καθώς όπως σημείωσε «τα επιμελητήρια αποτελούν το  μοναδικό σημείο προώθησης και δικτύωσης της τοπικής οικονομίας, τα οποία διοικητικά και διαχειριστικά είναι αυτοδύναμα χωρίς να επιβαρύνουν καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό», και την ίδια άποψη, και την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους, μετέφεραν και οι εκπρόσωποι των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης το θέμα των απαράδεκτων και εξοντωτικών ρυθμίσεων που επιβάλλει ο ΟΑΕΕ στους ασφαλισμένους του, με αφορμή και πρόσφατη ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ, που τονίζει ότι η κυβέρνηση και η Διοίκηση του ΟΑΕΕ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι ο ΟΑΕΕ είναι για να προστατεύει και να εξυπηρετεί  τους ασφαλισμένους του και όχι για να τους εξοντώνει και να τους ωθεί στον αφανισμό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews