inkomotininews@gmail.com

«Παραμύθι» η ένταξη του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας!

Όπως καταγγέλλει η Περιφερειακή Αναγέννηση - Γ. Παυλίδης: «Ψεύδεται ο κ. Γιαννακίδης».

Σχετικά με την ανακοινωθείσα από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ένταξη του οδικού άξονα Δράμας-Καβάλας στο τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου Μετφορών (http://inkomotini.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7236.html#more)...
...η Περιφερειακή Αναγέννηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει:

«Δηλώθηκε από κ. Γιαννακίδη, ότι ο υπουργός Χρυσοχοΐδης του ανακοίνωσε δήθεν την ένταξη του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας στο Τομεακό Πρόγραμμα του Υπουργείου.
Πρόγραμμα δεν υπάρχει, μελέτη δεν υπάρχει, αλλά παρά ταύτα, αναγγέλλεται η «ένταξή» του!

Πρόκειται για εμπαιγμό.

Αυτό, μετά την έντονη αντίδραση των Δραμινών από την  πολύχρονη  κοροϊδία τους, καθώς και την απροθυμία του να το εντάξει έγκαιρα σε πρόγραμμα της προγραμματικής περιόδου 2007-2014.

Ο κ. Γιαννακίδης γνωρίζει εδώ και καιρό από πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στις 11/3 στο αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης για τους οδικούς άξονες, ότι ο συγκεκριμένος οδικός άξονας έμεινε δυστυχώς εκτός κάθε χρηματοδοτικής πρόβλεψης και του νέου  ΕΣΠΑ 2014-2020!

Περί του οδικού άξονα Δράμα - Αμφίπολη, ούτε λόγος βέβαια. Όλα αυτά τα απέκρυψε από την κοινωνία ο κ. Γιαννακίδης, και εμφανίζει άλλα!»

Σε σχετική του δήλωση ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, σχολίασε:

«Η χρήση των παλαιών πρακτικών της ψεύτικης υπόσχεσης έργων από τον κ. Γιαννακίδη, δεν τιμά τον θεσμό και υποτιμά τους πολίτες.

Δεν υπήρξε η ανάλογη φροντίδα από τον ίδιο να ενταχτούν στο ΕΣΠΑ 2007-2013 τα δύο κρίσιμα έργα, εάν όχι συνολικά, τουλάχιστον στα βασικά τους τμήματα, ώστε να αρχίσει να αίρεται η απομόνωση της Δράμας.

Δυστυχώς η αντίληψη που έχει για την περιφερειακή συνείδηση, εκτός από την ανεπάρκεια και τον τυχοδιωκτικό σχεδιασμό, πληγώνει την προοπτική της Περιφέρειας και στην προκειμένη περίπτωση, της Δράμας.

Για να συγκαλυφθεί το θέμα στην κοινωνία της Δράμας, έκανε επίσκεψη στον εκ του ΠΑΣΟΚ υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη, και ως δια μαγείας...η εκτός προγραμματισμού και πόρων υπόσχεση, «βρέθηκε»!

Η Δράμα χρειάζεται την ειλικρινή υποστήριξη και την προσοχή όλων μας, στην κατεύθυνση της άρσης των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, όχι ψεύτικες υποσχέσεις. Για τους συγκεκριμένους δρόμους, θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα εξεύρεσης πόρων για την υλοποίησή τους.


Η Περιφέρεια απαιτεί λύσεις, Εμείς μπορούμε!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews