inkomotininews@gmail.com

Οκτώ σχολικοί φύλακες από τη διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι 526 διοριστέοι σχολικοί φύλακες καθώς και οι 1.044 συνάδελφοί τους που οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου με τη λήξη της διαθεσιμότητάς τους.

Οκτώ (από τους 21), είναι οι διοριστέοι σχολικοί φύλακες της Κομοτηνής, οι οποίοι τοποθετούνται στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ως υγειονομικό – βοηθητικό προσωπικό.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις / τους:

Θεοδωρίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους, Θεοδωρίδου Μαρίνα του Δημοσθένους, Καρακέζοβ Κωνσταντίνος του Χριστοφόρου, Καρακούσης Ευάγγελος του Παναγιώτη, Κασιμτζίκη Θεανώ του Κυριάκου, Κοκκόρη Μαργαρίτα του Γεωργίου, Ντοσίδου Σταυρούλα του Νικολάου, Τρύπης Σγουρής του Ιωάννη.

ΣΥΡΙΖΑ: "Θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες"

Σε δήλωσή του σχετικά με το θέμα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Μητρόπουλος, επανέλαβε τη δέσμευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί αποκατάστασης των αδικιών.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, τη δικομματική κυβέρνηση να συναισθανθεί τις ευθύνες της!  Να ανακαλέσει πάραυτα την απόφασή της για απόλυση όσων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Όσων, χωρίς να ευθύνονται, πετάχτηκαν στον «Μινώταυρο του Μνημονίου». Όσων μένουν άνεργοι και ανήμποροι να διαβιώσουν με αξιοπρέπεια οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί, δια στόματος του Προέδρου του,  Αλέξη Τσίπρα, ότι θα αποκατασταθούν οι αδικίες.

Η χώρα δεν αντέχει άλλους φτωχούς και ανέργους!


Έρχεται ο Μάιος της νίκης και της ανατροπής!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews