inkomotininews@gmail.com

Ε. Στυλιανίδης: «Αν φορτωθείς διαπλεκόμενους κυβερνώντες, θα τους κουβαλάς για πάντα»

Σε κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΣΑΜΑΡΑΣ» της Λαμίας, πραγματοποιήθηκε από τη ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας, εκδήλωση με βασικό ομιλητή το βουλευτή Ροδόπης και πρώην Υπουργό, Ευριπίδη Στυλιανίδη, παρουσία...
...πολλών στελεχών του κόμματος, της Αυτοδιοίκησης και φίλων της παράταξης.

Ο κ. Στυλιανίδης στην ομιλία του, που είχε θέμα «Η Ελληνική απάντηση στην κρίση και η νέα Ευρωπαϊκή Αρχιτεκτονική», αναφέρθηκε στην κρίση που έπληξε τη χώρα μας και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο χωρίς να παραγνωρίζει ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να επανέλθει η χώρα σε πλήρη τροχιά ανάπτυξης, αλλά παραδέχτηκε ότι τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε:

«Έχουμε κερδίσει τους ενδιάμεσους στόχους του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, η προσπάθεια αυτή έχει αναγνωριστεί από τους εταίρους μας και τώρα βρισκόμαστε στην κρίσιμη στροφή. Το πλεόνασμα δίνει το δικαίωμα στην Κυβέρνηση να στηρίξει τις κοινωνικές ομάδες που έπληξε περισσότερο η κρίση. Τα οφέλη πρέπει να τα βλέπουν όλοι κι όχι μόνο οι λίγοι. Σιγά-σιγά θα έρθει η ώρα που θα ξεδιπλώσουμε τη δική μας πολιτική. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος».

Ο κ. Στυλιανίδης και έκανε ειδική αναφορά στην «ωριμότητα που επέδειξε ο Ελληνικός λαός σ' όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, γιατί διαφορετικά ο κίνδυνος κατάρρευσης της χώρας ήταν κάτι παραπάνω από ορατός», και συμπλήρωσε: «Τώρα έχουμε ανακτήσει τη διεθνή αξιοπιστία και προχωράμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Στην Ευρώπη δε χωρούν ηγεμονίες».

Τέλος, ο βουλευτής Ροδόπης αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας τη δύναμη που έχει ο πολίτης με την ψήφο του. Χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «πολύ σημαντικές γιατί θα δώσουν καθοριστικά πολιτικά μηνύματα για τη συνέχεια», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν φορτωθείς διαπλεκόμενους κυβερνώντες, θα τους κουβαλάς για πάντα».

Πριν την ομιλία ο κ. Στυλιανίδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Κανέλλο και τον τομεάρχη Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ Νίκο Μπακογιάννη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews