inkomotininews@gmail.com

Κούλουμα με πολιτικό μήνυμα για την Ελ. Λαφτσή

Τα παραδοσιακά κούλουμα τίμησε η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή  κ. Ελένη Λαφτσή η οποία πλαισιωμένη από συνεργάτες της επισκέφθηκε το Φανάρι και την Πόρπη...
...συγχαίροντας τους κατοίκους και τα μέλη των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων που παρά τις αντίξοες καιρικές τήρησαν απτόητοι τα έθιμα της ημέρας.


«Στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει σήμερα η κοινωνία μας, αυτές οι μέρες είναι ημέρες ανάπαυλας και διαφυγής από την καθημερινότητα, μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι που  πραγματικά αποτελούν πολιτιστική ανάσα», τόνισε η κ. Λαφτσή και πρόσθεσε: «Στις μέρες που έρχονται, με τη σημειολογία που αυτές έχουν, θα ήταν ουσιαστικό νομίζω να αναπτύξουμε περαιτέρω τις αρχές της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς, αρετές που έχει με το παραπάνω ο λαός μας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να σταθούμε όρθιοι σαν κοινωνία». Παράλληλα, υπογράμμισε: «Μπαίνουμε στη Μεγάλη Σαρακοστή, περίοδος νηστείας, μια Σαρακοστή όμως που εγκαταστάθηκε μόνιμα εδώ και πέντε χρόνια στη ζωή των Ελλήνων στερώντας τους από βασικά κοινωνικά αγαθά όπως το δικαίωμα στην εργασία, τις δομές υγείας, τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, σε ένα πλέγμα συγκάλυψης και ατιμωρησίας, Μετά τη Μεγάλη Σαρακοστή όμως ακολουθεί πάντα η Ανάσταση της Ελπίδας, των προσδοκιών, της ανατροπής και της προοπτικής».

















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews