inkomotininews@gmail.com

Αγγίζει την άνοδο ο ΓΑΣ!

Μεγάλο διπλό του ΓΑΣ Κομοτηνή μέσα στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, με νικητήριο καλάθι στα 2,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη!

Μια νίκη που διατηρεί την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη σε τροχιά ανόδου, ενόψει και του σούπερ ντέρμπι στο κλειστό της Κομοτηνής (Κυριακή 23/3, ώρα 6 μ.μ.), με το Ανατόλια, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεκάλεπτα: 19-15, 36-25, 47-43, 55-57.

Αγωνίστηκαν: Ρυακιωτάκης, Σταματέλος, Διαμαντίδης 5, Μασλαρινός 4, Λεχούδης, Ντίνας 19 (1), Ζήκας, Μπεκρής 2, Καλατζής, Βελή 17 (2), Στασινόπουλος 5, Χαλήλ 5.

Σε δηλώσεις τους στελέχη της ομάδας, σημειώνουν με νόημα: «Φέτος γίνεται μια τεράστια προσπάθεια επανάκαμψης της ομάδας σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, το έμψυχο δυναμικό της είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο της κατηγορίας. Υπήρξαν τραυματισμοί (ειδικά του Μακρή), που της στοίχησαν πολύ. Παρ’ όλ’ αυτά συνεχίζει με πείσμα τον δρόμο που χάραξε στην αρχή της σεζόν. Τώρα πια μπαίνουμε στη τελική ευθεία και έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την πολυπόθητη άνοδο που πλησιάζει όλο και περισσότερο! Δεν ξαναπαίζουμε την ίδια ώρα με τον αγαπημένο μας Πανθρακικό, κάτι που δυσκόλευε αρκετούς μέχρι σήμερα. Ξέρω ότι ο ΓΑΣ έχει πάρα πολλούς φίλους στην πόλη, από τα ένδοξα χρόνια της Α2, αλλά και από τα νεότερα. Έχει «μεγαλώσει» στις ακαδημίες του τα μισά παιδιά της Κομοτηνής. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα όλοι μας να στηρίξουμε την ομάδα αυτή που στο παρελθόν μας χάρισε τόσες χαρές και τόση δόξα πρόσφερε στην Κομοτηνή. Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά της και κοντά στα παιδιά της στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν μέχρι να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews