inkomotininews@gmail.com

Στην Α2 του βόλεϊ η ΑΕ Κομοτηνής!

Η ομάδα στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι και την Α1, τις σεζόν 1989-1990, 1996-1997 και 1997-1998.

Το όνειρο της ανόδου έγινε πραγματικότητα...
...για το τμήμα βόλεϊ ανδρών της ΑE Κομοτηνής, που επικράτησε με 3-1 του Κύδωνα Χανίων σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Ο  αγώνας διεξήχθη στο κλειστό του Μοσχάτου Αττικής, με τους «κιτρινόμαυρους» να συνέρχονται μετά το κακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, να παίρνουν έστω και δύσκολα το δεύτερο, και εν συνεχεία να καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη, κατακτώντας εύκολα τα δύο επόμενα σετ.

Κομβικό ήταν βέβαια το δεύτερο σετ, όπου οι Κομοτηναίοι βρέθηκαν πίσω με 24-23 και ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 1-0 σετ. Σε εκείνο το σημείο, με ένα σερί 3-0 πήραν το σετ και έκαναν πιο απλά τα πράγματα. Τα επόμενα σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς κυριάρχησαν, παίρνοντας τη νίκη και παράλληλα την άνοδο. Το 25-17 βρήκε παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο να είναι ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν την επιστροφή στην Α2.

Ο προπονητής της ομάδας Τρύφωνας Εξάρχου στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε: «Το άγχος ήταν καταλυτικό στο ξεκίνημα αλλά στο δεύτερο σετ ανεβάσαμε την απόδοση μας . Κομβικό ήταν το φινάλε του δευτέρου σετ, όταν και ανατρέψαμε την κατάσταση και πήραμε το σετ, παρότι ήμασταν πίσω με 24-23. Μετά ήμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και μάλιστα με double score. Ήταν απέναντι μας μία δεμένη ομάδα, καλύτερη από ότι περιμέναμε». Αναφορικά με την επόμενη ημέρα, σημείωσε: «Πλέον έχουμε χρόνο να προγραμματίσουμε για την ομάδα. Σίγουρα έχουμε αρκετά θέματα να διευθετήσουμε, ωστόσο όλα θα γίνουν και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Από πλευράς διοίκησης ο έφορος του τμήματος Τάσος Πετρίδης ευχαρίστησε προπονητή, παίκτες και φιλάθλους, λέγοντας: «Ήταν άψογοι σε όλη τη χρόνια. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Η ομάδα επέστρεψε στην Α2 και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε εκεί και στο μέλλον, και γιατί όχι, ακόμα πιο ψηλά. Ένα επιπλέον ευχαριστώ και στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό, που μας έδωσε μεγάλο κίνητρο».

Τα σετ: 3-1 (21-25, 26-24, 25-15, 25-17).

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Εξάρχου): Παπασπύρου, Παπαδόπουλος, Βαρελάς, Λέκκος, Δεληγιαννίδης, Λαντζουράκης, Χατζηβλασίου, Παπαιωάννου (λ), Χασιαπέτης, Μαυρίδης, Κετσίδης.


ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ (Ζιώγας): Πάτερος, Φυντριλάκης, Μαυρεδάκης, Χατζηδαμιανού, Αμπατζής, Φίλος / Νικηφοράκης, Μαρακάκης, Κολιάμπας,Μπαριάμπας, Κανδηλιεράκης, Παύλου (λ).

φωτό: volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews