inkomotininews@gmail.com

Νέα πορεία Χρυσής Αυγής κατά του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του τουρκικού προξενείου στην πόλη της Κομοτηνής, παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Κιτσόπουλου και του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή Αρτέμη Ματθαιόπουλου...
...πραγματοποίησαν στελέχη, μέλη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι διαμήνυσαν ότι «όσα γράφονται και ακούγονται περί διάλυσης του κόμματος, δεν είναι παρά ψέματα και κακοήθειες».

Έξω από την είσοδο του προξενείου φώναξαν συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Έλληνα  πρωθυπουργού, με τον κ. Ματθαιόπουλο να κατηγορεί ευθέως «το ενδοτικό ελλαδικό μνημονιακό κράτος, που αφού πρώτα διέλυσε οικονομικά με τα μνημόνια τη Θράκη, όπως και την υπόλοιπη Ελλάδα, βάφτισε αργότερα τον επεκτατισμό των Τούρκων ως επένδυση που θα σώσει τους συμπατριώτες μας».

Επίσης κατήγγειλε «τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου των οποίων οι βουλευτές συνδιαλέγονται ανοιχτά και επίσημα με πράκτορες της Τουρκίας και μιλούν ξεκάθαρα για μια ανεξάρτητη Θράκη. Πρόκειται για τα ίδια άτομα που φωτογραφίζονται με περηφάνια υπό το κάδρο του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ και μπροστά από τη σημαία της ανεξάρτητης Θράκης».

Τέλος ο κ. Ματθαιόπουλος, εκτίμησε πως «οι επικείμενες εκλογές θα αποτελέσουν την οριστική διάλυση του διεφθαρμένων κομμάτων εξουσίας» και τόνισε ότι «κάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή θα είναι ταυτόχρονα και ένα χαστούκι κατά των εκπροσώπων της κλεπτοκρατίας». 



Ακολούθησε πορεία των συγκεντρωθέντων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε έντυπο υλικό στους πολίτες, η οποία κατέληξε στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews