inkomotininews@gmail.com

«Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας», ο περιφερειακός συνδυασμός ΑΜ-Θ του Τ. Κουίκ

Με Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης τον κ. Κων/νο Βουζουκίδη – «Η ΑΜ-Θ έχει και κοινοβουλευτικό έλλειμμα».

«Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα μας» είναι η ονομασία του περιφερειακού συνδυασμού για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, του οποίου ηγείται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ...
...ο οποίος παρουσίασε και επισήμως τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Κώστα Βουζουκίδη, καθώς και βασικούς άξονεςτων προγραμματικών του θέσεων.

«Σηματοδοτούμε δύο στοπ: Προξενείο στοπ, Σκόπια στοπ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ, και διευκρίνισε με έμφαση πως στην περίπτωση που εκλεγεί Περιφερειάρχης, «αυτομάτως θα παραιτηθώ από Βουλευτής».

«Η ΑΜ-Θ έχει κοινοβουλευτικό έλλειμμα»
Στην περίπτωση, δε, που η ετυμηγορία των πολιτών τον φέρει στα έδρανα της αντιπολίτευσης, αποσαφήνισε πως θα παραμείνει και Βουλευτής, «για να μπορώ να είμαι η φωνή αυτής της περιοχής η οποία δυστυχώς έχει κοινοβουλευτικό έλλειμμα. Γιατί τα εθνικά θέματα που φέρνουμε στη Βουλή δεν θα τα φέρει κανείς άλλος, αλλά και τα τοπικά θέματα που κατακραυγάζουν τη μνημονιακή συγκυβέρνηση, τα φέρνουν ελάχιστα ως ελαχιστότατα στη Βουλή οι τοπικοί φιλοκυβερνητικοί βουλευτές».

Ο κ. Κουίκ, επισήμανε πως η πολιτική του δράση δεν θα περιοριστεί στα ζητήματα που σχετίζονται με το τουρκικό Προξενείο, αλλά θα αφορά όλα τα φλέγοντα κοινωνικά και αναπτυξιακά θέματα, όπως είναι η υγεία, ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, η αποβιομηχάνιση της περιοχής και η επιχειρηματικότητα, η ανάδειξη του πολιτιστικού προϊόντος και του ρόλου του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου, κ.λπ.

Ταυτόχρονα, εφόσον οι πολίτες τον εκλέξουν Περιφερειάρχη, υποσχέθηκε «την κατάργηση των όποιων συμφωνιών συνάφθηκαν μεταξύ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και των εκπροσώπων της τρόικας, τύπου Φούχτελ και τύπου Ράιχενμπαχ», υπογραμμίζοντας: «Δεν θα δεχτούμε να μπουν για πώληση οι υδάτινοι πόροι, η ενέργεια και ο ορυκτός πλούτος της Περιφέρειας».

Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Κωνσταντίνος Βουζουκίδης:

«Με αίσθημα ευθύνης, και αντιλαμβανόμενοι την επιτακτική ανάγκη των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης για ασφάλεια, αξιοπρέπεια, εργασία, ανάπτυξη, την ανάγκη να καθορίζουμε οι ίδιοι το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις περιφερειακές εκλογές με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και Ανεξάρτητοι, με την πραγματική σημασία της λέξης, από οποιαδήποτε συμφέροντα αλλά και εξωθεσμικά κέντρα που επιβουλεύονται την Ιερή μας Γη και τον πλούτο της.

Καλούμε τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης να συμμετάσχουν στον αγώνα μας. Βασικός άξονας είναι ο Άνθρωπος και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του, που θα προέλθει μέσα από την ανάπτυξη.

Αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε συνθήκες:
-Αξιοπρεπούς Διαβίωσης.
-Ευκαιριών Εργασίας.
-Παραμονής των Νέων στον τόπο μας.
-Κοινωνικών Δομών για όλους και ιδιαίτερα για τρίτη ηλικία, ΑΜΕΑ, Οικογένεια, Ειδικές πληθυσμιακές ομάδες.
-Υποδομών Ανάπτυξης.
-Διαφύλαξης του Φυσικού περιβάλλοντος.
-Ίσων ευκαιριών για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από το θρήσκευμά τους και τα πολιτικά τους πιστεύω.

Διαγράφουμε:
-Το παρελθόν και αυτούς που μας κατάντησαν μία από τις πιο φτωχές περιφέρειες της Ευρώπης.
-Αυτούς που μας κατέταξαν πρώτους στην ανεργία των νέων.
-Αυτούς που με τις ενέργειές τους ή και την αδράνειά τους, μας έκλεψαν την ελπίδα και το χαμόγελο.
-Τους επαγγελματίες καρεκλοκένταυρους της αυτοδιοίκησης.

Για την Ανατολική Μακεδονία, για τη Θράκη, για την Ελλάδα μας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews