inkomotininews@gmail.com

Κοινωνικές δομές επισκέφθηκε "αντιπροσωπεία" της "Κοινωνικής Συμμαχίας" με επικεφαλής τον Άρη Γιαννακίδη

Το Γηροκομείο Κομοτηνής και το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία (πρώην Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, επισκέφθηκε...
...ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Γιώργο Μήλιογλου και Παναγιώτη Τσίτσιο.

Η αντιπροσωπεία της «Κοινωνικής Συμμαχίας» είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις των μονάδων και συζήτησαν για τις δυνατότητες που υπάρχουν να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και να συμπληρωθεί ο εξοπλισμός, κυρίως του Παραρτήματος Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παίδων. Παράλληλα, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με γέροντες που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο.

«Θα ήταν καλό κάθε χρόνο όλοι οι πολίτες να έρχονται να επισκεφθούν το Γηροκομείο, που είναι πράγματι κατάθεση ψυχής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης και τόνισε την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών του. Κάνοντας δε αναφορά στις νέες εγκαταστάσεις, σημείωσε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας, ως θεσμική αρχή, «προσφέρει στους ανθρώπους αυτής της ηλικίας έναν νέο χώρο, ένα καινούργιο Γηροκομείο, που ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και θα μπορέσει να απαλύνει ανθρώπινες ψυχές, που στα γεράματα τους έχουν ανάγκη έναν ιδιαίτερο χώρο διαβίωσης».


Με την ευκαιρία, ο κ. Γιαννακίδης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση και «να πρυτανεύσει σ’ όλους τους πολίτες και σ’ όλους τους Έλληνες η λογική της συγκατάθεσης και της συναίνεσης, και να έρθει η Ανάσταση για τις καινούργιες γενιές για όλους τους Έλληνες, όπου και αν είναι».


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο «υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων, αλλά και του προσωπικού, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχονται», στο Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία, ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχει ιδιαίτερη πρόβλεψη στη νέα προγραμματική περίοδο να υπάρξει μια σημαντική βοήθεια αναβάθμισης προς το ίδρυμα, προκειμένου οι υπηρεσίες να ανέλθουν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο».
























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews