inkomotininews@gmail.com

Τον γιατρό Χαράλαμπο Αλατζιά ανακοίνωσε ως υποψήφιο στον Έβρο η «Κοινωνική Συμμαχία»

«Η “Κοινωνική Συμμαχία” υποδέχεται στις τάξεις της τον εξαίρετο επιστήμονα, ιατρό Χαράλαμπο Αλατζιά, και ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό της...
...ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Π.Ε. Έβρου», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία κάνει αναφορά στην «πλούσια κοινωνική προσφορά και αυτοδιοικητική εμπειρία» του υποψηφίου από τη συμμετοχή του τόσο στην τοπική όσο και στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, και επισημαίνει ότι «εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο της παράταξης ταυτιζόμενος με τις θέσεις μας για σύνθεση ιδεών και συνεργασίες, μακριά από μικροκομματικές πρακτικές, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας».

Σε κοινή τους δήλωση μάλιστα, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Σταύρος Καβαρατζής, και ο επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, υπογραμμίζουν:


«Καλωσορίζουμε στην “Κοινωνική Συμμαχία” τον Χαράλαμπο Αλατζιά. Η παράταξή μας έχει προμετωπίδα της τη σύνθεση, που είναι η πεμπτουσία της Αυτοδιοίκησης, αλλά και το πρόσταγμα της σημερινής πραγματικότητας: Να συνθέτεις και να προχωράς μπροστά, όχι να διαχωρίζεις και να παραμένεις στο στείρο και άγονο παρελθόν της άκρατης κομματικής παρέμβασης στην Αυτοδιοίκηση. Αυτή είναι η πρόταση μας προς τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews