inkomotininews@gmail.com

Τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Ροδόπης


Με πολλά παιδικά χαμόγελα και βάσιμες ελπίδες για ένα δημιουργικό και αίσιο προπονητικό έτος, υποδέχθηκαν το 2013 ακαδημίες ποδοσφαίρου από την ΑΜ-Θ που συμμετείχαν στο 3ο Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Skoda - Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, 2-4 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, έγινε το πρώτο τουρνουά του έτους, στο οποίο πήραν μέρος οι ακαδημίες...
...U15 (1998-1999), U13 (2000-2001) ΚΑΙ U11 (2002-2003)της Skoda - Ξάνθη, του Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης, του Ολυμπιακού Καβάλας, της ΠΑε Ποντίων Ροδόπης, του Α.Ο. Βιστωνίδας Ξάνθης, του Πανθρακικού, του Ορφέα Ξάνθης, του Νέστου Ξάνθης και του Ολυμπιακού Ξάνθης.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και ευγενούς αγωνιστικής άμιλλας, οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και α δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσία πλήθους γονέων, παραγόντων και προπονητών.

Η προσπάθειά των μικρών παικτών του Πανθρακικού ανταμείφθηκε με τη βράβευση δύο εξ αυτών, του Αλέξανδρου Μίχου σαν τον καλύτερο σκόρερ της κατηγορίας U15, και του Αθανάσιου Στοΐνοβιτς σαν τον πολυτιμότερο παίκτη της κατηγορίας U11.

Από τη Ροδόπη επίσης, αναδείχθηκε και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας U15, αφού για αυτό το βραβείο όλοι οι προπονητές ψήφισαν τον μεσοεπιθετικό της ΠΑΕ Ποντίων Χρήστο Κακουλίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews