inkomotininews@gmail.com

Δωρεάν απεριόριστα σουβλάκια και κρασί την Τσικνοπέμπτη από την Trelacademy!


Συνεχίζει δυναμικά τη δράση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Trelacademy.
Από τη μια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή του στο Καρναβάλι της Ξάνθης, ενώ από την άλλη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στην πόλη της Κομοτηνής.

Όπως και η χθεσινή, με το Harlem Shake, τη νέα μουσικοχορευτική παγκόσμια μανία, που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Κομοτηνή, στο Ηρώο της πόλης, και η οποία προσέλκυσε περισσότερους από 150 ενεργούς συμμετέχοντες και εκατοντάδες θεατές.

«Ότι κάνουμε, το κάνουμε κατ’ αρχήν ανιδιοτελώς...
...ανυστερόβουλα, και με αυθόρμητη διάθεση δημιουργίας κάποιων events που θα μας κάνουν όλους να ξεχνάμε για λίγο έστω τα οικονομικά προβλήματα και που θα μας οπλίζουν με αισιοδοξία», τονίζουν τα μέλη του συλλόγου, και συμπληρώνουν: «Κατά δεύτερον, οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε αποσκοπούν και στο να προβάλλουμε την πόλη μας, να ακούγεται η πόλη μας, να καταδειχθεί ότι και στην Κομοτηνή υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι, με ιδέες, με δημιουργική φαντασία».

Η επόμενη εκδήλωση με «σφραγίδα TRELACADEMY», θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, από τις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews