inkomotininews@gmail.com

Ντροπή! Ξάνθη και Πανθρακικός «ξέχασαν» να συγχαρούν την Εθνική για την πρόκριση στο Μουντιάλ!

Δυσφορία της ΕΠΟ.

Μία ακριβώς εβδομάδα μετά τη σπουδαία πρόκριση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη από το "Goal" ότι υπάρχει δυσφορία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από το γεγονός ότι...
...κάποιες ομάδες της Super League δεν έστειλαν συγχαρητήρια επιστολή για την πρόκριση της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ.

«Οι παράγοντες αυτών των ομάδων εντάσσονται στους "κονδυλοφόρους" που θέλουν το κακό της διοίκησης Σαρρή; Μήπως ήταν απορροφημένοι στα προβλήματα των ομάδων τους και δεν είχαν χρόνο να συντάξουν μία επιστολή;», ρωτά με ειρωνικό τρόπο η αθηναϊκή εφημερίδα, αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα.

Τις ομάδες δεν τις κατονομάζει βέβαια, αλλά εύκολα μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι ανάμεσα στις ομάδες που ΔΕΝ έβγαλαν μια συγχαρητήρια ανακοίνωση για την Εθνική, είναι οι δύο «Θρακιώτισσες», η Skoda Ξάνθη και ο Πανθρακικός.

Ανατρέχοντας κανείς στην ιστοσελίδα της Ξανθιώτικης ομάδας, θα διαπιστώσει πλείστα δελτία Τύπου για τα νέα, τις ομάδες, τις αγωνιστικές δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής, τον Ντιέ, τον Πανόπουλο και τον...Τρεχαγυρευόπουλο, αλλά δυστυχώς δεν θα βρει ένα "μπράβο" στην Εθνική Ομάδα.

Ανάλογα ισχύουν και για τον Πανθρακικό, που στο παρελθόν έχει σπεύσει να ευχηθεί ακόμα και την εθνική...μπάσκετ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά δεν έπραξε κάτι αντίστοιχο για αυτήν του ποδοσφαίρου!

Οι δυο ομάδες λοιπόν της ακριτικής Θράκης, «ξέχασαν» την Εθνική, η οποία για πολλούς λόγους όφειλε να σημαίνει πολλά – και σημαίνει πολλά, όπως απέδειξε η παρουσία 500 Θρακιωτών στο Βουκουρέστι.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ οφείλει να είναι υπεράνω όλων, και οι ΘΡΑΚΕΣ οφείλουν να δείχνουν πρώτοι το παράδειγμα για αυτό...

Πηγή: thrakisports

Επιμέλεια: inkomotini

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews