inkomotininews@gmail.com

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ακρόαση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ θα ζητήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργος Χρηστοβασίλης, καθώς διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, διαμαρτύρονται σύσσωμοι για τη διαιτησία του Καβαλιώτη Απόστολου Αμπάρκιολη στον χθεσινό αγώνα...
...με τον Πανθρακικό.

Η ομάδα της Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι η ήττα της στην Κομοτηνή (0-2) ήταν αποτέλεσμα εξωγενών παραγόντων, και οφείλεται κατά κύριο λόγο στο πέναλτι που καταλογίστηκε και με το οποίο οι γηπεδούχοι  προηγήθηκαν, καθώς και στις αποβολές των Λίλα, Κεϊτά, που ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να μείνουν με εννέα ποδοσφαιριστές.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:


«Θεωρούμε ότι το κομβικό σημείο για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας και οι αποβολές των δυο ποδοσφαιριστών μας. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, γνωρίζει να αποδέχεται την ήττα εφόσον αυτή προέρχεται από την ανωτερότητα του οποιουδήποτε αντιπάλου της, αλλά δεν μπορεί να τη δεχθεί όταν έρχεται από εξωγενείς παράγοντες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο εξής θα τηρείται η ισονομία. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews