inkomotininews@gmail.com

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σπιτιών και καταστήματος σε χωριά της Ροδόπης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις διαρρήξεις, σπιτιών και καταστήματος, σε χωριά της Ροδόπης, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο δεκαήμερο. 

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθησαν στην Κομοτηνή...
...τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 21 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται άλλοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 29 ετών, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα, καθώς και ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος έναντι χρηματικής αμοιβής.  

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι πέντε δράστες που κατηγορούνται για τις κλοπές, με διαφορετικές συνθέσεις το τελευταίο δεκαήμερο, διέρρηξαν δύο οικίες και ένα κατάστημα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους:

- τέσσερις τηλεοράσεις

- δύο οθόνες ηλεκτρονικού υπολογιστή

- δύο ηλεκτρικές οικιακές συσκευές

Όλα τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, βρέθηκαν στις οικίες του 37χρονου και του 20χρονου, καθώς και σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας, κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας, και συμμετείχε στη διάπραξη των διαρρήξεων κατά τη διάρκεια άδειας που είχε λάβει από αυτό.  

Επίσης, οι δύο δράστες ηλικίας 20 και 26 ετών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.


Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και για τον εντοπισμό των δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 37 ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews