inkomotininews@gmail.com

Υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών ο Μιχάλης Κακουλίδης (;)

«Συμπαράταξη Πολιτών», αναμένεται να είναι το όνομα του συνδυασμού του Μιχάλη Κακουλίδη, που...
...πιθανότατα θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Συνεργάτες του τονίζουν εμφατικά πως δεν έχουν καμία επαφή με κάποιο κόμμα, αν και υπογραμμίζουν πως οι υποψήφιοι που δηλώνουν παρών στην κίνηση, «προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους».

Η διαμορφούμενη δημοτική παράταξη, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που εκπονεί για την αναβάθμιση της περιοχής, εστιάζει μεταξύ άλλων και στην αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης.

Επίσημες ανακοινώσεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένονται περί τα τέλη του μήνα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

αίσχος και ντροπή στους χρυσοθήρες....

Ανώνυμος είπε...

ειναι καιρος να σπασουν οι αγκυλωσεις.Ο Κακουλιδης ειναι ενεργος στην κοινωνικη ζωη μια 20ετια και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες προκαλει με τις θεσεις του αλλα τις αιτιολογει σωστα και εξυπνα.Τον γνωριζω απο το ποδοσφαιρο αν και αντιπαλοι αλλα εχει προσφερει πολλα.Ελπιζω να συνεχισει να το κανει σωστα και ως Δημαρχος..Καλη επιτυχια του ευχομαι..

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλης Κακουλιδης ειναι ο πιο γνωστος στην περιοχη του Ιμερου-Ξυλαγανης απο ολους οσους ακουγωνται ως υποψηφιοι.Το καλοκαιρι ον βλεπουμε με την οικογενεια του τις θαλασσες μας και στα μαγαζια μας.Τους αλλους δεν τους ειδαμε ποτε στην περιοχη μας..Ειναι υπερ της επενδυσης του Χρυσου και το λεει ανοιχτα -αλλα εξηγει και τους λογους και πειθει.Ειναι καλυτερα να στηριχθει αυτος παρα οι αλλοι πο δεν ξερουν που ειναι ο Ιμερος..Παδια να τον στηριξουμε αν κατεβει....Μπαμπης απο Ιμερο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ! ΧΑΡΗΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΛΟΙΜΟΙ-ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ-ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΘΗ....ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,,,,ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΡΩΒΥΛΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΥΤΩΝ....ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ....

Ανώνυμος είπε...

καλα ανωνυμε μας επεισες για την αντικειμενικοτητα σου..οποιος εχει αλλη αποψη ξεπουλιεται.....φασιστικη αντιληψη αυτη...ολοι θα κριθουν απο τον κοσμο οπως και ολες οι αποψεις..ΚΩΣΤΑΣ---ΣΑΠΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ....ΟΥΣΤ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΟΣ...ΕΞΩ ΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ...ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews