inkomotininews@gmail.com

Δεν ήταν παρών τελικά στο επεισόδιο ο Η. Ιωαννάκης

Λανθασμένη αποδεικνύεται η αρχική μας πληροφόρηση σχετικά με την παρουσία του δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ηλία Ιωαννάκη στο επεισόδιο που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη στις Σάπες.

Σε επικοινωνία που είχε και ο ίδιος μαζί μας, διέψευσε ότι ήταν παρών στο περιστατικό, και μας διαβεβαίωσε πως ο ίδιος με συνεργάτες του πέρασε από όλα τα μαγκάλια, όμως την ώρα του επεισοδίου βρισκόταν στον χώρο του δημαρχείου...
...στο μαγκάλι των δημοτικών υπαλλήλων, και εκεί άκουσε από τρίτους για το συμβάν.

Την ίδια διαβεβαίωση μας παρείχε και ο κ. Αλέκος Σταυρίδης, πρώην πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα μας υπογράμμισε οτι ο κ. Ιωαννάκης είχε εγκάρδιες συναντήσεις με τους δημότες που το "τσίκνιζαν", ανάμεσα στους οποίους ήταν και παλιννοστούντες, παλιοί μαθητές τουΟ κ. Σταυρίδης μάλιστα μας επισήμανε πως ούτε και ο πρώην δήμαρχος κ. Πιλιλίτσης υπήρξε βασικός πρωταγωνιστής του περιστατικού, καθώς αυτό, όντας μάλιστα μικροεπεισόδιο, ουσιαστικά εκτυλίχθηκε μεταξύ ατόμου που είχε ολιγόλεπτη φραστική αντιπαράθεση με τον κ. Πιλιλίτση, και τρίτου προσώπου που επενέβη για να ηρεμήσει την κατάσταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews