inkomotininews@gmail.com

Την Κομοτηνή θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Πρόσκληση να επισκεφθεί την τοπική Εκκλησία και τη Ροδόπη απηύθυναν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης...
...ο Πρύτανης και ο αντιπρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Ρέμελης και Γεώργιος Κώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Θόδωρος Σαββάκης.

Οι εκπρόσωποι της θρησκευτικής και πνευματικής ζωής καθώς και της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης, επισκέφθηκαν την Ιερή Καθέδρα της Πρωτόθρονης Εκκλησίας της Ορθοδοξίας, το σεπτό Φανάρι, και προσκάλεσαν τον Πατριάρχη του Γένους να ευλογήσει και να ενισχύσει τον πιστό λαό της περιοχής αλλά και το διδακτικό προσωπικό και τη φοιτητική κοινότητα του ΔΠΘ που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποδέχθηκε την πρόσκληση, και θα επισκεφθεί την Κομοτηνή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε συνέχεια της επισκέψεως που θα πραγματοποιήσει στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.









Πηγή: amen.gr

Επιμέλεια: inkomotini

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews