inkomotininews@gmail.com

Ανακοίνωση Φελίνας για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Σε ανακοίνωσή της η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου- Βρούζου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Εμείς…η πόλη», αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με οδηγό την ίδια, σημειώνει ότι:

«Πρώτα απ’ όλα, δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας όλων των εμπλεκομένων, το οποίο είναι και το βασικό ζητούμενο.

Δεύτερον, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Κομοτηνής ως λόγοι του τροχαίου ατυχήματος αναφέρονται: ι) η έλλειψη ορατότητας λόγω των παρανόμως σταθμευμένων αυτοκινήτων στη διασταύρωση των δύο οδών και ιι) η αυξημένη ταχύτητα του δικύκλου, κάτι το οποίο αναμένεται να επιβεβαιώσει  και η επίσημη έκθεση συμβάντος.

Επειδή, όμως, ένα τροχαίο συμβάν είναι απευκταίο γεγονός για κάθε άνθρωπο, υποχρέωσή  μας είναι να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας όλες εκείνες τις συνθήκες που θέτουν σε κίνδυνο την αστική ασφάλεια των πολιτών στην πόλη μας».


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η κ. Καζάκου- Βρούζου είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον εργαζόμενο νέο και τον εργοδότη του, και ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Κομοτηνής για την άμεση παρέμβασή της στον τόπο του ατυχήματος καθώς επίσης και τους εφημερεύοντες ιατρούς του Γενικού Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΩΩΩ ΤΙ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

υποψηφιοι δημαρχοι τεταρτης κατηγοριας με ΓΝΟΣΥΣ ΕΠΥΠΑΙΔΟΥ, βγαζουν και ανακοινωσεις......

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews