inkomotininews@gmail.com

Και ο Γιάννης Δογραματζής με τον Γιώργο Πετρίδη

Ιδιαίτερη δυναμική στον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη προσδίδει με τη συμμετοχή του, ένα ακόμη νέο, άφθαρτο πρόσωπο, με τεχνοκρατική επάρκεια, που απαντά όχι μόνο στην ανάγκη μιας απλής ανανέωσης, αλλά και στη διαμόρφωση μιας σύγχρονα συγκροτημένης αυτοδιοικητικής πρότασης με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Ο Κομοτηναίος αρχιτέκτων – μηχανικός Γιάννης Δογραματζής...
...επέλεξε να συνταχθεί με την «Κοινωνία Πολιτών», με σκοπό να προσφέρει στον τόπο που ζουν οι συμπολίτες του και που στο σύνολο αυτό ανήκει ο ίδιος με την οικογένεια του, όπως αναφέρει.

Θεωρεί τον Γιώργο Πετρίδη ως τον καταλληλότερο στο τιμόνι του Δήμου Κομοτηνής, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «επαΐων» σε ότι αφορά τη διοίκηση της πόλης, και «κοινωνικό, “τεχνικό υπηρέτη” της ζωής, άτομο με συνεχή δουλειά και συνέπεια στην εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου»

Με την αντίληψη πως «πάντα σε μια πόλη, σε έναν τόπο, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ανάγκες ανανέωσης, και διαρκούς αλλά ποιοτικής εξέλιξης», ο κ. Δογραματζής καταθέτει την πρόθεσή του να συν-εργαστεί, με εφόδια την επιστημονική του κατάρτιση και την αγάπη του για τον τόπο, και με διάθεση προσφοράς στη βάση ενός σχεδίου προοπτικής για όλους τους δημότες, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους νέους ανθρώπους.  

Απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, διατηρεί εδώ και 22 χρόνια ιδιωτικό τεχνικό γραφείο στην Κομοτηνή και ασχολείται αποκλειστικά με ιδιωτικά έργα,  διατέλεσε για δύο θητείες εκπρόσωπος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ελλάδος στην ΕΠΑΕ (Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου) Ροδόπης, και για επίσης δύο θητείες εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης στην ίδια επιτροπή.

Το όνομα του συνδέεται με μια από τις παλαιότερες οικογένειες επαγγελματιών της περιοχής, και είναι πατέρας ενός 14χρονου αγοριού.

Στα ενδιαφέροντά του κυριαρχούν τα ιστορικά συγγράμματα, ενώ παράλληλα αφιερώνει χρόνο στον αθλητισμό προτιμώντας εξορμήσεις ορεινής ποδηλασίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews