inkomotininews@gmail.com

Με κλειδάριθμο για επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα, τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Εν όψει της δημοσίευσης των νέων προγραμμάτων που θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ, και στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, καλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά, να αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης (κλειδάριθμο) στις...
...ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η Διαδικτυακή Πύλη του Οργανισμού.
Για την έκδοση κλειδαρίθμου οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να επισκεφτούν την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα της επιχείρησης, και να προσκομίσουν:

- Οι ατομικές επιχειρήσεις τη βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος.
- Τα νομικά πρόσωπα πρόσφατο καταστατικό της επιχείρησης από όπου θα προκύπτει η μετοχική ή / και εταιρική σύνθεσή της, καθώς και το ΑΦΜ της. 

Η ανωτέρω διαδικασία μπορεί να διενεργηθεί από πρόσωπο που νόμιμα εξουσιοδοτήθηκε (με πληρεξούσιο από συμβολαιογράφο ή με εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή με το γνήσιο της υπογραφής, όπου θα αναφέρεται ευκρινώς η ενέργεια και ο λόγος εξουσιοδότησης), είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση είτε για επιχείρηση άλλης νομικής μορφής (Α.Ε., Ο.Ε. ΕΠΕ, κ.λπ.).


Εάν η επιχείρηση διατηρεί υποκαταστήματα, τότε κατά την έκδοση του κλειδαρίθμου θα πρέπει να δηλώνονται και να καταχωρίζονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία (δ/νση, τηλ.,email, ΑΦΜ, κ.λπ.) κάθε υποκαταστήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews