inkomotininews@gmail.com

Στη έκθεση «Οινόραμα» συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Το «παρών» στην έκθεση «Οινόραμα» που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό της Αθήνας, έδωσε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν ...
...οινολόγοι, οινοπαραγωγοί, επιστήμονες, Έλληνες και ξένοι αγοραστές και δημοσιογράφοι, αλλά και πολλοί καταναλωτές και φίλοι του κρασιού.

Η έκθεση «Οινόραμα», είναι η πρώτη και μαζικότερη κοινή συμμετοχή παραγωγών οίνου και ελαιοκομικών συνεταιρισμών σε κλαδική  έκθεση υπό τη σκέπη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Σταύρος Βαβίας, επισκέφθηκε την έκθεση και σε δηλώσεις του τόνισε: «πιστεύουμε ότι τα οφέλη θα είναι πολλαπλασιαστικά για την περιοχή μας από αυτή τη συμμετοχή, καθώς τα στοιχεία των τουριστών παγκοσμίως, οι οποίοι επισκέπτονται οινοποιεία, είναι αρκετά από μόνα τους για να δείξουν την ιδιαίτερη δυναμική που αποκτά ο οινοτουρισμός στις μέρες μας. Μία δυναμική που μας κάνει να σκεφτούμε ότι μάλλον αξίζει τον κόπο να επενδύσουμε σ’ αυτήν την εναλλακτική μορφή του τουρισμού, αφού όλο και περισσότεροι γευσιγνώστες – εκδρομείς μετατρέπουν το Σαββατοκύριακό τους σε σαφάρι απόλαυσης και αναζητούν μια νέα μορφή εμπειριών, μαζεύοντας γνώση και γεύσεις από τον οινικό κόσμο».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews